Rusland desk

Ondernemings- en handelsrechtelijke adviespraktijk

Zaken doen met Oost-Europese partners gaat vaak gepaard met hindernissen. Taalbarrières, culturele verschillen in het algemeen en verschillen in zakelijke cultuur in het bijzonder vergen extra aandacht in het zakelijk verkeer. Via ons zusterkantoor Langelaar Klinkhamer Advocaten hebben wij de expertise om u te ondersteunen bij het nastreven van uw Oost-Europese ambities.

In het (recente) verleden heeft Langelaar Klinkhamer Advocaten cliënten succesvol ondersteund op het gebied van inning van facturen jegens Russische ondernemingen en het lokaliseren en terughalen van eigendommen.

Ondernemings- en handelsrechtelijke adviespraktijk

Een evenzo grote rol speelt de ondernemings- en handelsrechtelijke adviespraktijk. Zij adviseren cliënten bij het opstellen van overeenkomsten en controleren voorgelegde contracten – ook als deze zijn opgesteld in het Russisch – op consistentie.

Cliënten met uiteenlopende achtergronden vertrouwen op de Rusland Desk. Het gaat daarbij om handels- en bouwbedrijven, maar ook leasemaatschappijen en reders.

Persoonlijk contact

Wilt u met één van onze specialisten kennis maken? Bel dan geheel vrijblijvend met ons kantoor via telefoonnummer 035 – 300 14 40 of stuur een email